Financiële steun gevraagd!

Op zoek naar een goed doel voor 2018? Of heb je een eigen bedrijf of iets te zeggen in het bedrijf waar je werkzaam bent? Wij vragen graag je aandacht!
Netwerk voor Jou biedt hulp en netwerk aan mensen in Veenendaal met geen of weinig netwerk. Wij doen dit door projecten op te zetten. Een voorbeeld daarvan is het coördineren van gastgezinnen voor vluchtelingen(-gezinnen) in Veenendaal.
Daarnaast koppelen wij natuurlijk mensen aan de vele individuele hulpvragen, zoals die op onze Facebookpagina regelmatig voorbij komen. Om deze werkzaamheden ook in de toekomst te kunnen blijven verrichten en een structureel netwerk uit te bouwen, zijn financiën nodig. Daarom willen wij graag een beroep op jullie doen! Wil jij graag meewerken aan een samenleving waarin mensen naar elkaar omzien? Ondersteun jij het initiatief Netwerk voor Jou en wil je hierin graag betrokken zijn? Deel je bijdrage met ons!
Je kunt je gift overmaken naar NL34 RABO 0301 3563 27 ten name van Stichting Netwerk voor Jou. Netwerk voor Jou wordt door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI. Daardoor zijn uw giften aan deze stichting aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.
Hartelijk dank!