Coördinator wandelen met ouderen

Hulpvraag

Lijkt het jou leuk om als coördinator vanuit Netwerk voor Jou mee te lopen met een groep vrijwilligers en ouderen? Wij zijn op zoek naar twee coördinators, één die meegaat vanuit ‘t Boveneind en één die meegaat vanuit d’n Aok.

Één zaterdagochtend in de maand wandelen we met een groep ouderen en vrijwilligers vanuit ‘t Boveneind en d’n Aok naar de markt (zie voor meer info het project ‘wandelen met ouderen’ onder het kopje ‘Projecten’). De groep bestaat uit ongeveer 8 tot 10 vrijwilligers en dus ook 8 tot 10 ouderen die in een rolstoel meegaan. Deze ouderen willen heel graag naar buiten, even langs een winkel of gewoon gezellig naar de markt en samen wat drinken.

Wat doe je als coördinator:

  • Je heet iedereen welkom bij de start en maakt het samen met de vrijwilligers gezellig voor de ouderen zodat zij plezier hebben en zich op hun gemak voelen.
  • Je loopt mee als extra persoon zodat je je handen vrij hebt om een praatje te maken en om iemand te kunnen helpen, mocht dit nodig zijn.
  • Je zorgt, samen met de medewerkers van De Bombardon, dat iedereen iets te drinken met wat lekkers heeft.
  • Je bent bereid om de rekening van De Bombardon voor te schieten. De bon kun je uiteraard declareren. Wij zorgen dat het geld z.s.m. weer op jouw rekening staat.
  • Je maakt foto’s van de activiteit.
  • Je houdt overzicht over de groep en zorgt dat iedereen weer veilig terug komt bij ‘t Boveneind en d’n Aok.
  • Je geniet en zorgt dat iedereen (inclusief jezelf) plezier heeft!
  • Je hebt contact met iemand van Netwerk voor Jou en spreekt een keer van te voren af om kennis te maken en samen te kijken naar wat je nodig hebt.

Waarom:

Het is fijn als er iemand meeloopt die alles coördineert en in de gaten houdt.

Wanneer:

Data: 12 mei, 9 juni, 7 juli.

Tijd: 09:30 – 12:00 uur.

Waar:

‘t Boveneind op de Prins Bernhardlaan 116 en d’n Aok op De Palmen Grift 653.

Aanmelden:

of stuur een appje naar 0630563230

of ga hieronder naar “Aanmelden”

Ja, ik wil helpen

Wil jij coördinator worden? Fijn! We ontmoeten je graag.