Coördinator wandelen met ouderen

Lijkt het jou leuk om als coördinator vanuit Netwerk voor Jou mee te lopen met een groep vrijwilliger en ouderen?
Iedere tweede zaterdagochtend wandelen we met een groep ouderen en vrijwilligers vanuit Het Boveneind op de Prins Bernhardlaan naar de markt. De groep bestaat uit ongeveer 8 tot 10 vrijwilligers en dus ook 8 tot 10 ouderen die in rolstoel meegaan. Deze ouderen willen heel graag naar buiten, naar een winkel of gewoon gezellig naar de markt en samen wat drinken.
Wat doe je als coördinator: 
– Je heet iedereen welkom bij de start en maakt het samen met de vrijwilligers gezellig voor de ouderen zodat zij plezier hebben en zich op hun gemak voelen.
– Loopt mee als extra persoon zodat je je handen vrij hebt om te contacten met de vrijwilligers en/of iemand te kunnen helpen mocht dit nodig zijn.
– Maakt foto’s van de activiteit
– Houdt overzicht over de groep en zorgt dat iedereen weer veilig terug komt bij Het Boveneind.
– Vooral plezier maken samen!
– Je hebt contact met iemand van Netwerk voor Jou en spreekt een keer van te voren af om kennis te maken en samen te kijken naar wat je nodig hebt.
De volgende data’s gaat er een groep wandelen:
Zaterdagochtend 10 september
Zaterdagochtend 8 oktober
Zaterdagochtend 12 november
Zaterdagochtend 10 december
Tijd: 09:30 – 12:00 uur
Kan jij één of meer van deze data’s helpen? Zal zo fijn zijn! Neem contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen of neem contact op via info@netwerkvoorjou.nl – 0630563230 – PB via de Facebookpagina
Share

Ja, ik wil helpen!