Henrieke Segers | Initiatiefnemer en netwerkcoördinator

Wat leuk dat je onze website bezoekt en benieuwd bent naar ons team! Mijn naam is Henrieke Segers en ik ben initiatiefneemster van Netwerk voor Jou. Ik ben in 2014 gestart met dit initiatief omdat ik geloof in een samenleving waarbij het normaal is dat we allemaal naar elkaar omzien. Het is niet ingewikkeld om iets voor een ander te betekenen. Je moet alleen wel weten dat iemand in jouw omgeving hulp nodig heeft. Netwerk voor Jou is deze verbindende factor. Bij Netwerk voor Jou staat ‘vertrouwen’ en ‘geven uit je hart’ centraal. Wil jij iemand in Veenendaal helpen die hulp nodig heeft? Een stukje van je leven delen met iemand anders? Ervaring opdoen door een doelgroep te ontmoeten die jij niet kent? Dan ben je bij Netwerk voor Jou aan het juiste adres. Wij maken graag kennis met je! Tot snel!

Marthe Stegenga | Coördinator project ‘YourCube’ (Maatschappelijke diensttijd)

Mijn naam is Marthe Stegenga. Binnen Netwerk voor Jou ben ik verantwoordelijk voor het project YourCube – De Maatschappelijke Diensttijd. Ik vind het heel leuk om met jongeren te zoeken naar waar hun talenten liggen en ze te laten ervaren hoe gaaf het is om die te delen met een ander. Iedereen kan iets bijdragen!
Ik ben een enthousiaste, positieve verbinder. Naast mijn werkzaamheden voor Yourcube, werk ik in het MBO onderwijs als vakdocent. In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen en ben ik graag buiten.
Ik hoop je snel te ontmoeten.

Jessica Bakker| Coördinator project ‘YourCube’ (Maatschappelijke Diensttijd)

Hi! Ik ben Jessica Bakker en binnen Netwerk voor Jou ben ik coördinator van het project YourCube: de maatschappelijke diensttijd (MDT). Van werken met jongeren krijg ik energie: ik geniet er van als ik iemand zie groeien, omdat hij/zij anderen helpt en blij maakt én daar zelf ook van leert. Bij Netwerk Voor Jou help ik mee met verbinding leggen tussen mensen, zodat het netwerk uitgebreid wordt en we daardoor nog meer mensen kunnen helpen. Zelf heb ik ook al veel geleerd bij deze organisatie en dat wil ik graag met anderen delen.

Verder heb ik een eigen bedrijf, Jestival, waarmee ik festivals en evenementen plan, organiseer en uitvoer. Ik houd van lekker eten, netwerken en lange zomeravonden op een terras doorbrengen.

Hopelijk kan ik je gauw ontmoeten en kunnen we samen aan de slag!

Ilonka Cornelisse | Coördinator

Hoi! Ik ben Ilonka Cornelisse en ik werk sinds september 2017 op kantoor bij Netwerk voor Jou. Eerst als vrijwilliger maar vanaf dit jaar ben ik een paar uur in dienst gekomen. Ik ben getrouwd met Edward en heb een zoon.

Ik help mee met het oplossen van hulpvragen, zowel in de voorbereiding als praktisch. Je hebt me vast weleens op een foto van een tuin voorbij zien komen!

Van werken met statushouders word ik heel gelukkig en ik los graag hulpvragen voor hen op. Ik sla graag een brug tussen hen en Nederlanders. Bekend maakt immers bemind. Natuurlijk help ik ook andere mensen graag!

Emily Scherber| Stagiaire

Mijn naam is Emily Scherber en ik loop dit schooljaar voor mijn opleiding Social Work stage bij Netwerk voor jou. Ik heb voor deze stichting gekozen omdat ik het belangrijk vind om mij lokaal in te zetten voor de mensen om mij heen. Ik heb veel ervaring in het werken met jongeren en een leuk netwerk in Veenendaal. Hierdoor kan ik snel schakelen en blijven de lijntjes lekker kort. In mijn vrije tijd hou ik van lekker eten en gezelligheid. Ik kijk er naar uit om dit jaar wat meer gezelligheid naar de inwoners van Veenendaal te brengen!

Tineke Schaap | Voorzitter

Ik ben Tineke Schaap-van Rommae. Sinds de zomer van 2016 ben ik voorzitter van het bestuur van Stichting Netwerk voor Jou. Ik heb inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, ben gehuwd en heb twee kinderen en vier kleinkinderen.
Ik ben zelfstandig ondernemer en eigenaar van De Verzuimoplosser, een bedrijf dat snel een adequaat een oplossing zoekt voor werknemers die verzuimen. Door mijn werk ben ik in contact gekomen met Netwerk voor Jou. Toen de voormalig voorzitter in verband met zijn studie zijn functie neerlegde, hoefde ik niet lang na te denken en heb ik de voorzittershamer overgenomen.
Ik krijg veel energie van al die jonge mensen die zich met veel enthousiasme en geheel belangeloos inzetten voor hun medemens met een hulpvraag.

Willemien van Voorthuijsen | Secretaris

Mijn naam is Willemien van Voorthuijsen. Met enorm veel plezier versterk ik als secretaris het bestuur van Netwerk voor Jou. Toen ik in aanraking kwam met de stichting was ik gelijk erg enthousiast. Bij Netwerk voor Jou staat ‘omzien naar elkaar’ centraal en is het heel laagdrempelig om hulp te vragen en hulp te bieden. Ik word blij van al die mensen, waaronder ook veel jongeren, die zich inzetten voor een ander. Er worden veel kwetsbare Veenendalers geholpen, vrijwilligers genieten en kunnen hun talenten inzetten op de manier die bij hen past. Het voelt voor mij als een eer om hieraan een klein steentje te mogen bijdragen als bestuurslid. Ik hoop dan ook nog lang onderdeel uit te mogen maken van de ‘Netwerk-voor-jou-familie’!

Peter Meijer | Penningmeester

Mijn naam is Peter Meijer. Geboren in Amsterdam. Sinds 2007 woon ik in Veenendaal (na eerst ook 20 jaar in Ede te hebben gewoond). Ik ben getrouwd en heb 4 volwassen kinderen. In het dagelijks leven werk ik op een administratiekantoor in Woerden waar ik mij vooral bezig houdt met jaarrekeningen samenstellen en het verzorgen van fiscale aangiften.
In 2016 ben ik penningmeester geworden van Stichting Netwerk voor Jou. Ik vind het fijn om me vrijwillig in te kunnen zetten om de samenleving in Veenendaal een stukje mooier te maken. Dat is wat me in Netwerk voor Jou zo aantrekt: hulp en netwerk bieden aan kwetsbare inwoners van Veenendaal. Vooral ook jongeren bewust maken dat zij van betekenis zijn in deze samenleving.