Henrieke Segers | Coördinator

Wat leuk dat je onze website bezoekt en benieuwd bent naar ons team! Mijn naam is Henrieke Segers en ik ben initiatiefneemster van Netwerk voor Jou. Ik ben in 2014 gestart met dit initiatief omdat ik geloof in een samenleving waarbij het normaal is dat we allemaal naar elkaar omzien. Het is niet ingewikkeld om iets voor een ander te betekenen. Je moet alleen wel weten dat iemand in jouw omgeving hulp nodig heeft. Netwerk voor Jou is deze verbindende factor. Bij Netwerk voor Jou staat ‘vertrouwen’ en ‘geven uit je hart’ centraal. Wil jij iemand in Veenendaal helpen die hulp nodig heeft? Een stukje van je leven delen met iemand anders? Ervaring opdoen door een doelgroep te ontmoeten die jij niet kent? Dan ben je bij Netwerk voor Jou aan het juiste adres. Wij maken graag kennis met je! Tot snel!

Marthe Stegenga | Coördinator project ‘YourCube’ (Maatschappelijke diensttijd)

Mijn naam is Marthe Stegenga. Ik ben moeder van Lucas. Binnen Netwerk voor Jou ben ik verantwoordelijk voor het project YourCube. Ik vind het gaaf om samen te werken met mensen met zoveel passie voor wat ze doen! Het lijkt me heel leuk om met jongeren te gaan zoeken naar waar hun talenten liggen en ze te laten ervaren hoe leuk het is om die te delen met een ander.
Naast mijn werkzaamheden voor Yourcube, werk ik in het MBO onderwijs. In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen en ben ik graag buiten. Ook ben ik lid van Rotaract Veenendaal, een serviceclub voor jongeren die zich inzet voor allerlei goede (lokale) doelen. Daarnaast ben ik jeugdouderling in mijn gemeente. Door de samenwerking met verschillende mensen leer ik heel veel. Ik vind het belangrijk om mijn talenten in te zetten voor de ander.

 

Riëtte Vonkeman | Coördinator project ‘Gastgezin voor een vluchteling’

Mijn naam is Riëtte Vonkeman. Ik heb het project Gastgezin in Veenendaal overgenomen van Madeleine Rodriguez. Er zijn op dit moment gelukkig nog een heel aantal gastgezinnen gekoppeld aan nieuwkomers. Ook leuk om te horen dat contacten blijven en er soms mooie vriendschappen ontstaan. Omdat we nog steeds nieuwe vluchtelingen in Veenendaal verwelkomen, willen we dit project graag voortzetten. We geloven dat een Nederlands gastgezin (of gastheer of -vrouw) een positieve bijdrage kan leveren aan de integratie van vluchtelingen. Het is zo waardevol om te weten dat je er niet alleen voor staat en dat er mensen zijn die je graag de weg wijzen.

 

Tineke Schaap | Voorzitter

Ik ben Tineke Schaap-van Rommae. Sinds de zomer van 2016 ben ik voorzitter van het bestuur van Stichting Netwerk voor Jou. Ik heb inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, ben gehuwd en heb twee kinderen en vier kleinkinderen.
Ik ben zelfstandig ondernemer en eigenaar van De Verzuimoplosser, een bedrijf dat snel een adequaat een oplossing zoekt voor werknemers die verzuimen. Door mijn werk ben ik in contact gekomen met Netwerk voor Jou. Toen de voormalig voorzitter in verband met zijn studie zijn functie neerlegde, hoefde ik niet lang na te denken en heb ik de voorzittershamer overgenomen.
Ik krijg veel energie van al die jonge mensen die zich met veel enthousiasme en geheel belangeloos inzetten voor hun medemens met een hulpvraag.

Willemien van Voorthuijsen | Secretaris

Mijn naam is Willemien van Voorthuijsen. Met enorm veel plezier versterk ik als secretaris het bestuur van Netwerk voor Jou. Toen ik in aanraking kwam met de stichting was ik gelijk erg enthousiast. Bij Netwerk voor Jou staat ‘omzien naar elkaar’ centraal en is het heel laagdrempelig om hulp te vragen en hulp te bieden. Ik word blij van al die mensen, waaronder ook veel jongeren, die zich inzetten voor een ander. Er worden veel kwetsbare Veenendalers geholpen, vrijwilligers genieten en kunnen hun talenten inzetten op de manier die bij hen past. Het voelt voor mij als een eer om hieraan een klein steentje te mogen bijdragen als bestuurslid. Ik hoop dan ook nog lang onderdeel uit te mogen maken van de ‘Netwerk-voor-jou-familie’!

Peter Meijer | Penningmeester

Mijn naam is Peter Meijer. Geboren in Amsterdam. Sinds 2007 woon ik in Veenendaal (na eerst ook 20 jaar in Ede te hebben gewoond). Ik ben getrouwd en heb 4 volwassen kinderen. In het dagelijks leven werk ik op een administratiekantoor in Woerden waar ik mij vooral bezig houdt met jaarrekeningen samenstellen en het verzorgen van fiscale aangiften.
In 2016 ben ik penningmeester geworden van Stichting Netwerk voor Jou. Ik vind het fijn om me vrijwillig in te kunnen zetten om de samenleving in Veenendaal een stukje mooier te maken. Dat is wat me in Netwerk voor Jou zo aantrekt: hulp en netwerk bieden aan kwetsbare inwoners van Veenendaal. Vooral ook jongeren bewust maken dat zij van betekenis zijn in deze samenleving.