Suryana

Yes, een aanwinst voor Veenendaal!

 

Vanaf 18 maart 2017 is één zaterdag in de maand eethuis SURYANA open. Hier worden heerlijke Syrische gerechten gekookt door Syrische Statushouders die in Veenendaal wonen.

 

In Veenendaal woont nl een behoorlijke groep Syrische statushouders die aan het inburgeren zijn. Zij willen tegelijkertijd graag hun talenten ontwikkelen, Nederlanders ontmoeten en zich inzetten voor Veenendaal. Een betaalde baan is voorlopig niet mogelijk. Daarom hebben Reinaerde en Netwerk voor Jou de handen ineengeslagen om de droom van deze statushouders te verwezenlijken: Een Syrisch Restaurant in Veenendaal.

 

Zaterdag 18 maart 2017 was de eerste keer dat Suryana open ging voor gasten. Wethouder Nermina Kundić heeft de opening verricht.

 

Ook u kan kennis komen maken met de Syrische keuken! Er is plek voor maximaal 35 gasten dus schrijf u snel in. De kosten zijn € 15,00 p.p. Met deze inkomsten wordt het mogelijk gemaakt om de volgende openstelling van Suryana weer te kunnen realiseren.

 

DATA VAN OPENSTELLING: : 13 januari – 10 februari – 10 maart – 21 april – 12 mei
KOSTEN: € 15,- p.p. Drankjes zijn €1,25
WAAR: Gebouw van Reinaerde, Duizendroede 2-4, Veenendaal.
AANMELDEN: Graag via de e-mail suryanaveenendaal@gmail.com graag met uw naam, leeftijd(en) van de gasten, en telefoonnummer.
EXTRA INFO: Betalen kan alleen contant

VOORBEELD VAN MENU:

Volg Suryana op hun eigen facebookpagina:
Facebook Suryana

 

Wil je ook kennismaken met de Syrische keuken?
Meld je aan!

Doneren!

Wilt u ook dat Netwerk voor Jou steeds meer hulpvragers én hulpbieders kan bereiken? Daarvoor zijn financiën nodig. Voor het organiseren van inspiratie-bijeenkomsten met jongeren en samenwerkingspartners, voor PR en communicatie, voor de aanschaf van klusmaterialen, voor het bedanken van onze vrijwilligers en voor het kunnen aanbieden van koffie/thee tijdens projecten en activiteiten. Werkt u ook mee aan een Veenendaalse samenleving waarin mensen naar elkaar omzien? U kunt uw gift overmaken naar NL34 RABO 0301 3563 27 ten name van Stichting Netwerk voor Jou. Netwerk voor Jou  wordt door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. Daardoor zijn uw giften aan deze stichting aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (in Nederland). RSIN/Fiscaal identificatienummer: 8544 62 727.