Henrieke Segers

Henrieke Segers

Initiatiefnemer, Netwerkcoördinator

henrieke@netwerkvoorjou.nl

Hoi! Wat leuk dat je deze website bezoekt en benieuwd bent wie er achter dit initiatief zitten. Wij dus :-)
Mijn naam is Henrieke en ik geloof in een samenleving waarbij het normaal is dat wel allemaal naar elkaar omzien. Het is niet ingewikkeld om iets voor een ander te betekenen. Je moet alleen wel weten dat iemand in jouw omgeving hulp nodig heeft. Netwerk voor Jou is deze verbindende factor. Bij Netwerk voor Jou staat 'vertrouwen' en 'geven uit je hart' centraal. Zal jij willen helpen als iemand in Veenendaal hulp nodig heeft? Een stukje van je leven delen met iemand anders? Ervaring opdoen door een doelgroep te ontmoeten die jij niet kent? Volg Netwerk voor Jou dan via de website, facebook, Twitter en/of Instagram. Dan kan je reageren op een vraag uit die jij ziet zitten. Je kunt mij bellen/appen op 06-30536230
Gerben Bleijenberg

Gerben Bleijenberg

Netwerkcoördinator

gerben@netwerkvoorjou.nl

Gerben is sinds 1 november 2016 werkzaam bij Netwerk voor Jou.Annemarie van Kempen

Annemarie van Kempen

Projectcoördinator 'Gastgezin voor een Vluchteling in Veenendaal'.

gastgezin@netwerkvoorjou.nlRianne van Beek

Rianne van Beek

Vrijwillig coördinator

info@netwerkvoorjou.nlMarco Hartog

Marco Hartog

Vrijwilliger / Stagiair

info@netwerkvoorjou.nl

Hallo daar!

Mijn naam is Marco en ik zet mij vrijwillig in bij Netwerk voor Jou.
Aankomende september ga ik gemotiveerd van start op de opleiding "persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen''.
Hier bij Netwerk voor Jou pak ik de kans ervaring en kennis op te doen. Mijn eigen ervaring is dat omzien naar elkaar van belang is en daarom zal ik mij hier ook voor inzetten. Zodra mijn opleiding van start gaat zal ik hier dan ook te vinden zijn als stagiair. Mijn doel is vaardigheden en kennis ontwikkelen, zodat ik dit vervolgens in de praktijk kan brengen door middel van inlevingsvermogen en ondersteuning.

Hartelijke groet!Tineke Schaap – van Rommae

Tineke Schaap – van Rommae

Voorzitter

Ilse van de Kraats

Ilse van de Kraats

Secretaris

info@netwerkvoorjou.nl

.Peter Meijer

Peter Meijer

Penningmeester

info@netwerkvoorjou.nlWillemien Schipper

Algemeen bestuurslidPer 8 juli toegetreden tot het bestuur. Kennismaking volgt.Doneren!

Wilt u ook dat Netwerk voor Jou steeds meer hulpvragers én hulpbieders kan bereiken? Daarvoor zijn financiën nodig. Voor het organiseren van inspiratie-bijeenkomsten met jongeren en samenwerkingspartners, voor PR en communicatie, voor de aanschaf van klusmaterialen, voor het bedanken van onze vrijwilligers en voor het kunnen aanbieden van koffie/thee tijdens projecten en activiteiten. Werkt u ook mee aan een Veenendaalse samenleving waarin mensen naar elkaar omzien? U kunt uw gift overmaken naar NL34 RABO 0301 3563 27 ten name van Stichting Netwerk voor Jou. Netwerk voor Jou  wordt door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. Daardoor zijn uw giften aan deze stichting aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (in Nederland). RSIN/Fiscaal identificatienummer: 8544 62 727.