Raak Betrokken

 

Bij Netwerk voor Jou zijn er erg veel mogelijkheden om praktisch betrokken te raken. Zo kun je bij Netwerk voor Jou onder andere terecht voor een eenmalige kortlopende vrijwilligersjob of je maatschappelijk stage van een aantal uur. Wil je graag kijken of je binnen ons netwerk iets kunt betekenen, kijk dan snel eens bij onderstaande mogelijkheden:

 

(MAS)-stage bij NvJ

Vrijwilligerswerk bij NvJ

Werken bij NvJ

 

We zijn echter ook regelmatig op zoek naar structurele hulp in Veenendaal, maar ook bij ons op kantoor. We kijken graag met je mee als jij een goed idee hebt. We kijken dan hoe we jou hier in kunnen helpen/faciliteren. Maar ook kijken we met je mee als je graag binnen onze bestaande projecten iets wilt betekenen. Wil je hier eens met ons over doorpraten en/of informeren naar de mogelijkheden, dan kun je contact opnemen met Henrieke Segers via henrieke@netwerkvoorjou.nl of met Gerben Bleijenberg via gerben@netwerkvoorjou.nl

 

Doneren!

Wilt u ook dat Netwerk voor Jou steeds meer hulpvragers én hulpbieders kan bereiken? Daarvoor zijn financiën nodig. Voor het organiseren van inspiratie-bijeenkomsten met jongeren en samenwerkingspartners, voor PR en communicatie, voor de aanschaf van klusmaterialen, voor het bedanken van onze vrijwilligers en voor het kunnen aanbieden van koffie/thee tijdens projecten en activiteiten. Werkt u ook mee aan een Veenendaalse samenleving waarin mensen naar elkaar omzien? U kunt uw gift overmaken naar NL34 RABO 0301 3563 27 ten name van Stichting Netwerk voor Jou. Netwerk voor Jou  wordt door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. Daardoor zijn uw giften aan deze stichting aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (in Nederland). RSIN/Fiscaal identificatienummer: 8544 62 727.