(MAS)-stage bij NvJ

 

Mocht je stage bij Netwerk voor Jou willen lopen, dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden.

 

Soms hebben we een vacature waar je op kunt reageren, maar contact ons ook gerust als je een stage zoekt en er geen vacature staat. (klik hier voor contact) We gaan graag met je in gesprek over welke invulling van de stage het beste past bij jou past.

 

Mocht de stage om wat voor reden dan ook niet bij Netwerk voor Jou kunnen worden uitgevoerd of vinden we jouw stage goed bij een andere organisatie passen, dan brengen we jullie natuurlijk graag met elkaar in contact. Netwerk voor Jou is er voor Veenendaal en ziet graag een ieder op zijn haar eigen manier dienstbaar zijn aan de Veense samenleving.

 

Vacatures:

Stagevacature projectcoördinator Netwerk voor Jou Veenendaal Klik op de link voor meer info

Stagevacature communicatie Netwerk voor Jou Veenendaal Klik op de link voor meer info

Doneren!

Wilt u ook dat Netwerk voor Jou steeds meer hulpvragers én hulpbieders kan bereiken? Daarvoor zijn financiën nodig. Voor het organiseren van inspiratie-bijeenkomsten met jongeren en samenwerkingspartners, voor PR en communicatie, voor de aanschaf van klusmaterialen, voor het bedanken van onze vrijwilligers en voor het kunnen aanbieden van koffie/thee tijdens projecten en activiteiten. Werkt u ook mee aan een Veenendaalse samenleving waarin mensen naar elkaar omzien? U kunt uw gift overmaken naar NL34 RABO 0301 3563 27 ten name van Stichting Netwerk voor Jou. Netwerk voor Jou  wordt door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. Daardoor zijn uw giften aan deze stichting aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (in Nederland). RSIN/Fiscaal identificatienummer: 8544 62 727.