Helpen bij Recycle Sint Veenendaal

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Helpen bij Recycle Sint Veenendaal

november 26, 2021 | 19:00 - 21:00

Recycle Sint komt naar het Ontmoetingshuis!

Een duurzamer Sinterklaasfeest, met alleen cadeautjes ruilen met andere ouders in plaats van nieuwe kopen om in de schoen te doen waar de kinderen écht mee spelen, het liefst met al gebruikte spullen. Dat is wat Elif Algu, moeder van twee kinderen voor ogen heeft.
Daarom bedacht ze de Recyle Sint: een speelgoedruilbeurs op de school van haar kinderen. Vanwege het grote succes van voorgaande jaren heeft Recycle Sint nu ook landelijk meer vorm gekregen. Elif roept alle ouders van Nederland op om ook dit jaar weer een ruilmarkt te organiseren.

Vanuit Veenendaal geven wij hier graag gehoor aan en organiseren we voor de vierde keer op rij (vorige jaar online maar nu weer fysiek) een Recycle Sint in Veenendaal op vrijdag 26 november aanstaande in het Ontmoetingshuis, Spiesheem 54 in Veenendaal Oost.

Hoe werkt het:
Je brengt ‘s morgens het speelgoed in tussen 09.00 uur en 11:00 uur. De waarde van het speelgoed wordt bepaald. Hiervoor ontvang je tegoedbonnen. In de middag kun je op de Speelgoedruilbeurs tussen 12.00 uur en 14.30 uur voor deze tegoedbonnen ander speelgoed uitzoeken. (zie tijden hieronder)
Speelgoed wat niet geruild wordt, doneert Recycle Sint aan een paar goede doelen! Dus sprokkel alle spelletjes, speelgoed en knuffels bij elkaar waar jouw kind niet meer naar omkijkt en lever deze vrijdag 26 november in. Een andere kind kan je hier weer heel erg blij mee maken… Waar het ene kind op uitgekeken is, kan voor het andere kind weer uren speelplezier betekenen!
Speelgoed brengen: 09:00 – 11.00 uur
Speelgoedruilbeurs:  12.00 – 14.30 uur
Helpen voor je Maatschappelijke Stage 

Vrijdag 26 nov

Speelgoed brengen
TIJD 1: 09.00 – 11.00 uur – Speelgoed aannemen, zaal klaarzetten, tegoedbonnen uitdelen

Speelgoedruilbeurs
TIJD 2: 12:00 – 14.30 uur  – Achter een kraampje staan met speelgoed,  bonnen aannemen, bezoekers vriendelijk te woord staan

Aanmelden

Meld je aan via het formulier hieronder en geef aan op welk tijdstip jij wilt helpen.

Groet Recycle Sint

Gegevens

Datum:
november 26, 2021
Tijd:
19:00 - 21:00

Locatie

Ontmoetingshuis Veenendaal
Spiesheem 54
Veenendaal, 3907 NJ
+ Google Maps