Koningsdag #BlijeGroet

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koningsdag #BlijeGroet

april 27, 2020 | 08:00 - 17:00

Samen vieren we in Veenendaal een blije Koningsdag. Want wat is Koningsdag zonder een glimlach op je gezicht? Jij kan meedoen om eenzame/oudere mensen in jouw buurt een blije groet te brengen. Je mag hen op 27 april verrassen met iets lekkers wat je van ons meekrijgt en met jouw eigen plan. Bijvoorbeeld je mooie geknutselde hoed laten zien, een kleurplaat geven, een lied zingen, een verwenpakketje brengen, een dansje of goocheltruc doen … doe iets wat jij leuk vindt om te doen. Er zijn geen hoge eisen. Alleen aanbellen, iets geven/doen en praten is al heel leuk en een blije groet! Meld je aan via www.blijegroet.nl of hallo@blijegroet.nl en je ontvangt een aantal adressen van mensen in jouw buurt. Je ontvangt ook instructies zodat jouw blije groet veilig verloopt.

Maak een leuk filmpje of een originele foto, plaats deze online met #blijegroet en maak kans op één van de vier toffe prijzen!
1e prijs cadeaubon The Maxx t.w.v. €120.
2e prijs cadeaubon Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt t.w.v. €60.
3e prijs cadeaubon Olround Bowling t.w.v. €30.
4e prijs cadeaubon Daisy’s €15

Blije groet is het initiatief van Stichting Goed voor Elkaar Veenendaal en werkt samen met Het Veenendaal Fonds en Stichting Netwerk voor Jou.

Samen gaan wij voor heel veel vrolijke gezichten en een onvergetelijke Koningsdag 2020!
Lang Leve Veenendaal!

Gegevens

Datum:
april 27, 2020
Tijd:
08:00 - 17:00
Site:
blijegroetopkoningsdag

Locatie

Veenendaal

Leave a comment