Voorstelling Into the Woods

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorstelling Into the Woods

november 20, 2021 | 20:00 - 22:00

Stichting Kinderkoor Oase brengt op 20 november om 20.00 met 20 kinderen en jongeren de Musical Into the Woods Jr. op de planken in Theater Lampegiet.

De Musical
In deze musical lopen diverse sprookjes, waaronder Roodkapje, Rapunzel en Assepoester door elkaar. Samen vormen ze een verhaal over een Bakker en zijn vrouw, die een kind wensen. De Heks heeft hen betoverd, waardoor ze onvruchtbaar zijn. De betovering wordt verbroken, als zij in het woud vier voorwerpen verzamelen: een koe zo wit als melk, haar zo blond als vlas, een cape zo rood als bloed en een schoen zo puur als goud. Bij hun zoektocht beleven ze van alles en ontmoeten diverse andere sprookjesfiguren wat soms tot hilarische momenten leidt. Vinden ze alle vier de voorwerpen op tijd om hun wens in vervulling te laten gaan? Kom kijken en beleef het mee!

De Organisatie
In deze tijd, waarin Corona nog altijd een grote rol speelt, is er ook onder kinderen en jongeren grote behoefte aan het samen beleven en gestalte geven aan de artistieke en expressieve kant van het menszijn in de vorm van cultuur. Stichting Kinderkoor Oase wil hiervoor (opnieuw) ruimte creëren met een project voor deze kinderen en jongeren met de musical ‘Into the Woods Junior’.
Het decor is gebouwd door een team van vrijwilligers van Stichting Netwerk voor Jou.

Kom je ook kijken? Bestel je kaartje HIER

Gegevens

Datum:
november 20, 2021
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Theater de Lampegiet
Kerkewijk 10
Veenendaal, 3901 EG Nederland
+ Google Maps