Held Marion de Schipper

๐Ÿงก๐—ช๐—ถ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ? Ik ben Marion (26 jaar). Ik woon in Rhenen. Ik zou mezelf omschrijven als een ontzettend enthousiast๐Ÿ˜„, beetje hyper๐Ÿคช, maar toch ook een rustig persoon met een groot hart. Omdat ik in mijn vorige opleiding het mensendeel miste, ben ik me nu aan het omscholen en volg ik de deeltijdopleiding Voeding en Diรซtiek. Daarnaast werk ik. Verder ben ik dol op koken en eten๐Ÿฅ˜ en alles wat met voeding te maken heeft. Ik haal veel plezier uit sporten en ben graag bij vrienden.
๐Ÿ’œ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ก๐—ฒ๐˜๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚? Ik ben een maatje van een Turkse vrouw๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท die meer wil integreren en actief haar leven in Veenendaal wil oppakken. Het is heel divers wat we doen. Het ene moment pakken we de trein en het andere moment zetten we vaccinaties in haar arm. Lekker samen koken en eten doen we ook vaak.๐Ÿฝ๏ธ Het is erg gezellig om te doen, ondanks onze taalbarriรจre. Met handen en voetenwerk ๐Ÿ‘๐Ÿผen een beetje google translate๐Ÿ“ฑ komen we een heel eind.
๐Ÿงก๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป? Ik zie het als een soort levensmissie om een stukje positiviteit ook met anderen te delen.โ˜€๏ธ Dit is niet alleen in mijn keuze in mijn opleiding zo, maar ook in mijn motivatie om vrijwilligerswerk te gaan doen. Ik vind het belangrijk om andere mensen te helpen en daarmee de wereld een beetje beter te maken. Mijn kracht ligt bij het individueel met mensen iets doen en ik vind het leuk om aandacht aan de ander te geven.๐Ÿฅฐ Op die manier wil ik het verschil maken voor een ander. Het enige probleem was voor mij tijd. Maar die maak ik gewoon, want mijn maatje is dat voor mij waard. ๐Ÿ’—
๐Ÿ’œ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ? Ik leer heel veel van hoe het is om te moeten integreren in een land waar je niet veel vanaf weet en de taal niet van spreekt. Ik krijg er zelf ook gezelligheid voor terugโ€ฆen een aantal kilo’s, want ze verwent me graag met iets lekkers๐Ÿ˜‰.
๐Ÿงก๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐˜„๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐˜๐—ถ๐—ฝ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜„๐—ถ๐—น๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐˜€? Ik dacht zelf ook: ‘dan moet ik nog een to do zien te passen in mijn leven’๐Ÿ—“, maar het is het echt waard! Ik haal er zo veel voldoening uit en uiteindelijk kost dit me maar weinigโฃ๏ธ #vrijwilligerswerk #netwerkvoorjou #wwwwoensdag #jongerenwerk #jongeren #maatjescontact #veenendaal #rhenen #positiviteit