Vrijwilliger worden?

Samen maken we Veenendaal mooier!

PROJECTEN

ERVARINGEN VAN ONZE VRIJWILLIGERS

Iedere week haal ik boodschapjes voor een oudere mevrouw. In deze periode durft zij de deur niet uit! Ik vind het fijn om haar te helpen. We moeten wel op afstand blijven. Na de coronacrisis ga ik zeker een keer bij haar eten!

Ik vind het fijn om me in te zetten als vrijwilliger. Omdat ik nu een poosje geen school heb en een nieuwe opleiding moet gaan kiezen is het fijn om overdag zinvol bezig te zijn. Ook fijn om me zo te kunnen oriënteren op mijn nieuwe opleiding, ik twijfel namelijk nog tussen een zorgopleiding of iets richting ICT.

Tof om jullie online te volgen! Ik kan reageren op hulpvragen als ik tijd heb. Dat is echt super handig!

AGENDA

OVER NETWERK VOOR JOU

ONZE VISIE

Vrijwillige inzet aangevuld door professionele zorg is de basis van een gezonde Veenendaalse samenleving. In de onderlinge verbindingen en ontmoetingen wordt zichtbaar en ervaren hoe fijn het is als mensen met elkaar in contact zijn. Doe je ook mee?

FINANCIËLE HULP

U kunt als bedrijf uw steentje bijdragen aan het helpen van kwetsbare, eenzame inwoners van Veenendaal. Hun problemen zijn niet alleen van sociale, maar ook van maatschappelijke aard. Omdat wij een Stichting zijn, zijn we volledig afhankelijk van subsidies, fondsen en giften. Wij willen ons mooie werk uiteraard graag voortzetten. Helpt u ons? Door een gift te doen, sponsor te worden of door u als bedrijf zelf in te zetten bij een praktische hulpvraag houdt u zich bovendien bezig met bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij komen graag bij u langs om te vertellen hoe wij te werk gaan en wat de mogelijkheden zijn.