Bedankt voor je hulpaanvraag

Bedankt voor je hulpaanvraag! We gaan voor je op zoek naar de juiste hulp die je nodig hebt. We zullen daarom ook zo snel mogelijk contact met je opnemen.

ONZE VISIE

Netwerk voor Jou biedt hulp en netwerk aan kwetsbare inwoners van Veenendaal die weinig of geen netwerk hebben.
Op deze website vind je hulpvragen van mensen die hulp kunnen gebruiken. Het gaat om hele simpele dingen, zoals een kopje koffie bij iemand drinken of helpen met een klusje. Ook vind je hier onze projecten, zoals het wandelen met ouderen en het zaalvoetbal met statushouders. Wil je ook vrijwilliger worden? Wij gaan graag met je in gesprek!

FINANCIËLE HULP

Om ons mooie werk te kunnen blijven voortzetten en een structureel netwerk uit te bouwen, zijn financiën nodig. Wij krijgen financiële steun van de gemeente en van diverse fondsen. Dit is niet genoeg om onze begroting rond te krijgen. Graag maken wij ook particulieren en ondernemers uit Veenendaal maatschappelijk betrokken bij onze organisatie. Wilt u meewerken aan een samenleving waarin mensen naar elkaar omzien? Ondersteunt u het initiatief van Netwerk voor Jou en wilt u hierin graag betrokken zijn?