Henrieke Segers | Initiatiefnemer en teamleider

Wat leuk dat je onze website bezoekt en benieuwd bent naar ons team! Mijn naam is Henrieke Segers en ik ben initiatiefneemster van Netwerk voor Jou. Ik ben in 2014 gestart met dit initiatief omdat ik geloof in een samenleving waarbij het normaal is dat we allemaal naar elkaar omzien. Het is niet ingewikkeld om iets voor een ander te betekenen. Je moet alleen wel weten dat iemand in jouw omgeving hulp nodig heeft. Netwerk voor Jou is deze verbindende factor. Bij Netwerk voor Jou staat ‘vertrouwen’ en ‘geven uit je hart’ centraal. Wil jij iemand in Veenendaal helpen die hulp nodig heeft? Een stukje van je leven delen met iemand anders? Ervaring opdoen door een doelgroep te ontmoeten die jij niet kent? Dan ben je bij Netwerk voor Jou aan het juiste adres. Wij maken graag kennis met je! Tot snel!

Marthe Stegenga | Projectleider ‘YourCube’ (Maatschappelijke Diensttijd)

Mijn naam is Marthe Stegenga. Binnen Netwerk voor Jou ben ik verantwoordelijk voor het project YourCube – De Maatschappelijke Diensttijd. Ik vind het heel leuk om met jongeren te zoeken naar waar hun talenten liggen en ze te laten ervaren hoe gaaf het is om die te delen met een ander. Iedereen kan iets bijdragen!
Ik ben een enthousiaste, positieve verbinder. Naast mijn werkzaamheden voor Yourcube, werk ik in het MBO onderwijs als vakdocent. In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen en ben ik graag buiten.
Ik hoop je snel te ontmoeten.

Jessica Bakker| Coördinator Netwerk voor Jou en project ‘YourCube’ (Maatschappelijke Diensttijd)

Hi! Ik ben Jessica Bakker en binnen Netwerk voor Jou ben ik coördinator van het project YourCube: de maatschappelijke diensttijd (MDT). Van werken met jongeren krijg ik energie: ik geniet er van als ik iemand zie groeien, omdat hij/zij anderen helpt en blij maakt én daar zelf ook van leert. Bij Netwerk Voor Jou help ik mee met verbinding leggen tussen mensen, zodat het netwerk uitgebreid wordt en we daardoor nog meer mensen kunnen helpen. Zelf heb ik ook al veel geleerd bij deze organisatie en dat wil ik graag met anderen delen.

Verder heb ik een eigen bedrijf, Jestival, waarmee ik festivals en evenementen plan, organiseer en uitvoer. Ik houd van lekker eten, netwerken en lange zomeravonden op een terras doorbrengen.

Hopelijk kan ik je gauw ontmoeten en kunnen we samen aan de slag!

Ilonka Cornelisse | Coördinator

Hoi! Ik ben Ilonka Cornelisse en ik werk sinds september 2017 op kantoor bij Netwerk voor Jou. Eerst als vrijwilliger maar vanaf dit jaar ben ik een paar uur in dienst gekomen. Ik ben getrouwd met Edward en heb een zoon.

Ik help mee met het oplossen van hulpvragen, zowel in de voorbereiding als praktisch. Je hebt me vast weleens op een foto van een tuin voorbij zien komen!

Van werken met statushouders word ik heel gelukkig en ik los graag hulpvragen voor hen op. Ik sla graag een brug tussen hen en Nederlanders. Bekend maakt immers bemind. Natuurlijk help ik ook andere mensen graag!

Jolanda van de Pest | vrijwilliger

Hoi! Ik ben Jolanda van de Pest en werk sinds september 2020 als vrijwilliger op kantoor bij netwerk voor jou.

Ik word heel blij van het helpen van een ander, op welke manier dan ook. Maatjes zoeken, praktische hulp of gewoon een praatje… ik word er blij van.  Ik houd ervan om met mensen om te gaan en te kijken waar een ander zijn of haar enthousiasme uithaalt.

Ik ben zelf positief ingesteld en word enthousiast van de verbindingen maken binnen Netwerk voor Jou. Ik ben dankbaar voor deze mooie en liefdevolle werkplek.

Jiyan Elibol | Stagiair

Hoi hoi! Mijn naam is Jiyan Elibol en ik ga het aankomende schooljaar 2020/2021 stage lopen bij Netwerk voor jou. Ik volg mijn laatste leerjaar van de opleiding Social Work aan de Hogeschool Utrecht en heb weer super zin in nieuwe ervaringen, contacten & hulpvragen! Iets doen voor een ander en een ander aanmoedigen of weer iets anders te doen voor iemand anders zijn voor mij mooie dingen om te zien gebeuren. Ik hoop dat ik betekenis kan geven aan deze mooie stichting van Veenendaal en hoop velen van jullie te leren kennen! Jullie kunnen mij treffen op de maandag, dinsdag en donderdag.
Tot gauw!

Wietske Popma | Vrijwilliger

Hoi! Mijn naam is Wietske Popma. Sinds mei 2020 ben ik als vrijwilliger gestart bij Netwerk voor Jou. Eerst met wat losse klussen en huiswerkbegeleiding maar nu ook op kantoor bij het helpen van oplossen van hulpvragen. Dus het kan wel eens zijn dat je mij gaat tegenkomen bij een hulpvraag, ik zal me dus maar eens voorstellen.

Wist je dat Netwerk voor Jou ook kan helpen bij een mooie plek voor vrijwilligerswerk als ondersteuning van je re-integratie? Ik gebruik dit vrijwilligerswerk zelf als onderdeel van mijn re-integratie. Het is een mooie plek om te ontdekken wat ik wil en kan.

Het dienende karakter in de organisatie en het verhaal van de ander horen, vind ik enorm waardevol. Vandaar de keuze om ook meer bezig te gaan met de hulpvragen. Ik ben enthousiast, ik hou van de diversiteit aan mensen en heb een enorme passie voor kinderen en het gezin. Ik zie hoeveel betekenis Netwerk voor Jou voor veel mensen heeft. Voor de mensen die hulp ontvangen, maar ook voor de vrijwilligers. Dankbaar dat ik hier onderdeel van mag zijn. Wie weet kan ik binnenkort voor jou van betekenis zijn!

Margreet Wiegman | Stagiair

Hoi! Mijn naam is Margreet en ik ben tot de zomer stagiaire bij Netwerk voor Jou. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding mbo Sociaal Werk in Gouda. Ik heb heel erg veel zin om bij Netwerk voor Jou nieuwe mensen te leren kennen en van betekenis kunnen zijn voor anderen. Ik krijg energie van mensen bij elkaar brengen, gezelligheid en het organiseren van activiteiten. Het mooie aan Netwerk voor Jou vind ik dat er zo veel mensen zijn die zich willen inzetten voor een ander, en daarbij Veenendaal een stukje mooier maken. Ik ben benieuwd naar alle nieuwe contacten en ervaringen. Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Tineke Schaap | Voorzitter en vertrouwenspersoon voor vrijwilligers

Ik ben Tineke Schaap-van Rommae. Sinds de zomer van 2016 ben ik voorzitter van het bestuur van Stichting Netwerk voor Jou. Ik heb inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, ben gehuwd en heb twee kinderen en vier kleinkinderen.
Ik ben zelfstandig ondernemer en eigenaar van De Verzuimoplosser, een bedrijf dat snel een adequaat een oplossing zoekt voor werknemers die verzuimen. Door mijn werk ben ik in contact gekomen met Netwerk voor Jou. Toen de voormalig voorzitter in verband met zijn studie zijn functie neerlegde, hoefde ik niet lang na te denken en heb ik de voorzittershamer overgenomen.
Ik krijg veel energie van al die jonge mensen die zich met veel enthousiasme en geheel belangeloos inzetten voor hun medemens met een hulpvraag.

Willemien van Voorthuijsen | Secretaris

Mijn naam is Willemien van Voorthuijsen. Met enorm veel plezier versterk ik als secretaris het bestuur van Netwerk voor Jou. Toen ik in aanraking kwam met de stichting was ik gelijk erg enthousiast. Bij Netwerk voor Jou staat ‘omzien naar elkaar’ centraal en is het heel laagdrempelig om hulp te vragen en hulp te bieden. Ik word blij van al die mensen, waaronder ook veel jongeren, die zich inzetten voor een ander. Er worden veel kwetsbare Veenendalers geholpen, vrijwilligers genieten en kunnen hun talenten inzetten op de manier die bij hen past. Het voelt voor mij als een eer om hieraan een klein steentje te mogen bijdragen als bestuurslid. Ik hoop dan ook nog lang onderdeel uit te mogen maken van de ‘Netwerk-voor-jou-familie’!

Linda Kok | Penningmeester

Mijn naam is Linda Kok. In het voorjaar van 2021 ben ik penningmeester geworden van Stichting Netwerk voor Jou. In 2014 ben ik via mijn werk Henrieke tegengekomen die een heel mooi plan had. Dit plan groeide uit tot een heuse stichting. De afgelopen jaren heb ik Netwerk voor Jou zien opbloeien. Heel veel mensen raken door de enthousiaste coördinatoren geïnspireerd en gemotiveerd om iets voor een ander te betekenen. Het is mooi om te zien hoeveel mensen daarmee geholpen worden! Jongeren leren bij het doen van vrijwilligerswerk veel over zichzelf en over wat ze kunnen en leuk vinden. Het is erg inspirerend om te zien dat er leuke verbindingen ontstaan en mensen bewust worden dat ze van betekenis zijn voor elkaar. Ik vind het dan ook heel erg leuk om mij in te zetten voor het bestuur van Netwerk voor Jou en mijn kennis en ervaring te mogen delen.