Henrieke Segers | Initiatiefnemer en teamleider

Wat leuk dat je onze website bezoekt en benieuwd bent naar ons team! Mijn naam is Henrieke Segers en ik ben initiatiefneemster van Netwerk voor Jou. Ik ben in 2014 gestart met dit initiatief omdat ik geloof in een samenleving waarbij het normaal is dat we allemaal naar elkaar omzien. Het is niet ingewikkeld om iets voor een ander te betekenen. Je moet alleen wel weten dat iemand in jouw omgeving hulp nodig heeft. Netwerk voor Jou is deze verbindende factor. Bij Netwerk voor Jou staat ‘vertrouwen’ en ‘geven uit je hart’ centraal. Wil jij iemand in Veenendaal helpen die hulp nodig heeft? Een stukje van je leven delen met iemand anders? Ervaring opdoen door een doelgroep te ontmoeten die jij niet kent? Dan ben je bij Netwerk voor Jou aan het juiste adres. Wij maken graag kennis met je! Tot snel!

Marthe Stegenga | Projectleider MDT

Mijn naam is Marthe Stegenga. Binnen Netwerk voor Jou ben ik verantwoordelijk voor het project MDT-YourCube – De Maatschappelijke Diensttijd. Ik vind het heel leuk om met jongeren te zoeken naar waar hun talenten liggen en ze te laten ervaren hoe gaaf het is om die te delen met een ander. Iedereen kan iets bijdragen!
Ik ben een enthousiaste, positieve verbinder. Naast mijn werkzaamheden voor Yourcube, werk ik in het MBO onderwijs als vakdocent. In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen en ben ik graag buiten.
Ik hoop je snel te ontmoeten.

Jessica Bakker| Coördinator Netwerk voor Jou en project MDT

Hi! Ik ben Jessica Bakker en binnen Netwerk voor Jou ben ik coördinator van project MDT- Yourcube. Van werken met jongeren krijg ik energie: ik geniet er van als ik iemand zie groeien, omdat hij/zij anderen helpt en blij maakt én daar zelf ook van leert. Bij Netwerk Voor Jou help ik mee met verbinding leggen tussen mensen, zodat het netwerk uitgebreid wordt en we daardoor nog meer mensen kunnen helpen. Zelf heb ik ook al veel geleerd bij deze organisatie en dat wil ik graag met anderen delen.

Verder heb ik een eigen bedrijf, Jestival, waarmee ik festivals en evenementen plan, organiseer en uitvoer. Ik houd van lekker eten, netwerken en lange zomeravonden op een terras doorbrengen.

Hopelijk kan ik je gauw ontmoeten en kunnen we samen aan de slag!

Jolanda van de Pest | coördinator hulpvragen

Hoi! Ik ben Jolanda van de Pest en werk sinds september 2020 als vrijwilliger op kantoor bij netwerk voor jou.

Ik word heel blij van het helpen van een ander, op welke manier dan ook. Maatjes zoeken, praktische hulp of gewoon een praatje… ik word er blij van.  Ik houd ervan om met mensen om te gaan en te kijken waar een ander zijn of haar enthousiasme uithaalt.

Ik ben zelf positief ingesteld en word enthousiast van de verbindingen maken binnen Netwerk voor Jou. Ik ben dankbaar voor deze mooie en liefdevolle werkplek.

Wietske Popma | Vrijwilliger

Hoi! Mijn naam is Wietske Popma. Sinds mei 2020 ben ik als vrijwilliger gestart bij Netwerk voor Jou. Eerst met wat losse klussen en huiswerkbegeleiding maar nu ook op kantoor bij het helpen van oplossen van hulpvragen. Dus het kan wel eens zijn dat je mij gaat tegenkomen bij een hulpvraag, ik zal me dus maar eens voorstellen.

Wist je dat Netwerk voor Jou ook kan helpen bij een mooie plek voor vrijwilligerswerk als ondersteuning van je re-integratie? Ik gebruik dit vrijwilligerswerk zelf als onderdeel van mijn re-integratie. Het is een mooie plek om te ontdekken wat ik wil en kan.

Het dienende karakter in de organisatie en het verhaal van de ander horen, vind ik enorm waardevol. Vandaar de keuze om ook meer bezig te gaan met de hulpvragen. Ik ben enthousiast, ik hou van de diversiteit aan mensen en heb een enorme passie voor kinderen en het gezin. Ik zie hoeveel betekenis Netwerk voor Jou voor veel mensen heeft. Voor de mensen die hulp ontvangen, maar ook voor de vrijwilligers. Dankbaar dat ik hier onderdeel van mag zijn. Wie weet kan ik binnenkort voor jou van betekenis zijn!

Mounia Bocattan | Stagiaire

Hi, mijn naam is Mounia Bocattan en ik loop dit jaar stage bij Netwerk voor jou. Ik volg de opleiding Social Work aan de Hogeschool Utrecht met het uitstroomprofiel jeugd. Ik ga mij dit jaar bezig houden met het begeleiden van verschillende jongeren doormiddel van maatjestrajecten. Ik heb hier super veel zin in! Ik hoop hierdoor veel jongeren te kunnen aanmoedigen om weer leuke dingen te doen.
Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag te vinden bij ons op kantoor.
Wie weet tot gauw!

Paulien van Ginkel | Stagiaire

Hoi hoi,
Ik ben Paulien van Ginkel – van Ravenswaaij en werkzaam bij Stichting Netwerk Voor Jou. Per september ben ik begonnen met de deeltijd HBO opleiding Social Work aan de CHE in Ede. Ik hoop hier veel te leren over het werken bij een maatschappelijke organisatie. Zelf hoop ik nuchterheid en daadkracht te mogen leveren.
Tot ziens! Groetjes Paulien

Tineke Schaap | Voorzitter en vertrouwenspersoon voor vrijwilligers

Ik ben Tineke Schaap-van Rommae. Sinds de zomer van 2016 ben ik voorzitter van het bestuur van Stichting Netwerk voor Jou. Ik heb inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, ben gehuwd en heb twee kinderen en vier kleinkinderen.
Ik ben zelfstandig ondernemer en eigenaar van De Verzuimoplosser, een bedrijf dat snel een adequaat een oplossing zoekt voor werknemers die verzuimen. Door mijn werk ben ik in contact gekomen met Netwerk voor Jou. Toen de voormalig voorzitter in verband met zijn studie zijn functie neerlegde, hoefde ik niet lang na te denken en heb ik de voorzittershamer overgenomen.
Ik krijg veel energie van al die jonge mensen die zich met veel enthousiasme en geheel belangeloos inzetten voor hun medemens met een hulpvraag.

Willemien van Voorthuijsen | Secretaris

Mijn naam is Willemien van Voorthuijsen. Met enorm veel plezier versterk ik als secretaris het bestuur van Netwerk voor Jou. Toen ik in aanraking kwam met de stichting was ik gelijk erg enthousiast. Bij Netwerk voor Jou staat ‘omzien naar elkaar’ centraal en is het heel laagdrempelig om hulp te vragen en hulp te bieden. Ik word blij van al die mensen, waaronder ook veel jongeren, die zich inzetten voor een ander. Er worden veel kwetsbare Veenendalers geholpen, vrijwilligers genieten en kunnen hun talenten inzetten op de manier die bij hen past. Het voelt voor mij als een eer om hieraan een klein steentje te mogen bijdragen als bestuurslid. Ik hoop dan ook nog lang onderdeel uit te mogen maken van de ‘Netwerk-voor-jou-familie’!

Linda Kok | Penningmeester

Mijn naam is Linda Kok. In het voorjaar van 2021 ben ik penningmeester geworden van Stichting Netwerk voor Jou. In 2014 ben ik via mijn werk Henrieke tegengekomen die een heel mooi plan had. Dit plan groeide uit tot een heuse stichting. De afgelopen jaren heb ik Netwerk voor Jou zien opbloeien. Heel veel mensen raken door de enthousiaste coördinatoren geïnspireerd en gemotiveerd om iets voor een ander te betekenen. Het is mooi om te zien hoeveel mensen daarmee geholpen worden! Jongeren leren bij het doen van vrijwilligerswerk veel over zichzelf en over wat ze kunnen en leuk vinden. Het is erg inspirerend om te zien dat er leuke verbindingen ontstaan en mensen bewust worden dat ze van betekenis zijn voor elkaar. Ik vind het dan ook heel erg leuk om mij in te zetten voor het bestuur van Netwerk voor Jou en mijn kennis en ervaring te mogen delen.