Even voorstellen

Henrieke Segers | Coördinator

Wat leuk dat je onze website bezoekt en benieuwd bent naar ons team! Mijn naam is Henrieke Segers en ik ben initiatiefneemster van Netwerk voor Jou. Ik ben in 2014 gestart met dit initiatief omdat ik geloof in een samenleving waarbij het normaal is dat we allemaal naar elkaar omzien. Het is niet ingewikkeld om iets voor een ander te betekenen. Je moet alleen wel weten dat iemand in jouw omgeving hulp nodig heeft. Netwerk voor Jou is deze verbindende factor. Bij Netwerk voor Jou staat ‘vertrouwen’ en ‘geven uit je hart’ centraal. Wil jij iemand in Veenendaal helpen die hulp nodig heeft? Een stukje van je leven delen met iemand anders? Ervaring opdoen door een doelgroep te ontmoeten die jij niet kent? Dan ben je bij Netwerk voor Jou aan het juiste adres. Wij maken graag kennis met je! Tot snel!

Willemien van Voorthuijsen | Coördinator

Mijn naam is Willemien van Voorthuijsen. Sinds november 2017 ben ik coördinator bij Netwerk voor Jou. Via mijn vriendin Ilse (secretaris van het bestuur) ben ik aanraking gekomen met deze mooie stichting. Na een eerste kennismaking was ik gelijk enthousiast. Wat een gaaf werk! Toen er vrij snel daarna een vacature voor coördinator beschikbaar kwam, was voor mij de keuze snel gemaakt.
Mijn werk is erg gevarieerd. Naast het oplossen van individuele hulpvragen, het coördineren van projecten en vrijwilligers, het voeren van kennismakingsgesprekken en het ‘netwerken’, ben ik ook druk met de financiële kant van de stichting: fondsen werven. Leuk, afwisselend en uitdagend!
Ik geniet elke dag van mijn werk. Kwetsbare mensen met een lach op hun gezicht, enthousiaste vrijwilligers en het delen en voelen van de liefde onderling is ontzettend mooi. Ook geniet ik erg van de vele jongeren die zich met veel plezier inzetten voor hun naasten. Kortom: ik hoop dat ik nog lang onderdeel uit mag maken van de ‘Netwerk voor Jou-familie’!

Riëtte Vonkeman | Coördinator project ‘Gastgezin voor een vluchteling’

Mijn naam is Riëtte Vonkeman. Ik heb het project Gastgezin in Veenendaal overgenomen van Madeleine Rodriguez. Er zijn op dit moment gelukkig nog een heel aantal gastgezinnen gekoppeld aan nieuwkomers. Ook leuk om te horen dat contacten blijven en er soms mooie vriendschappen ontstaan. Omdat we nog steeds nieuwe vluchtelingen in Veenendaal verwelkomen, willen we dit project graag voortzetten. We geloven dat een Nederlands gastgezin (of gastheer of -vrouw) een positieve bijdrage kan leveren aan de integratie van vluchtelingen. Het is zo waardevol om te weten dat je er niet alleen voor staat en dat er mensen zijn die je graag de weg wijzen.

Tineke Schaap | Voorzitter

Ik ben Tineke Schaap-van Rommae. Sinds de zomer van 2016 ben ik voorzitter van het bestuur van Stichting Netwerk voor Jou. Ik heb inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, ben gehuwd en heb twee kinderen en vier kleinkinderen.
Ik ben zelfstandig ondernemer en eigenaar van De Verzuimoplosser, een bedrijf dat snel een adequaat een oplossing zoekt voor werknemers die verzuimen. Door mijn werk ben ik in contact gekomen met Netwerk voor Jou. Toen de voormalig voorzitter in verband met zijn studie zijn functie neerlegde, hoefde ik niet lang na te denken en heb ik de voorzittershamer overgenomen.
Ik krijg veel energie van al die jonge mensen die zich met veel enthousiasme en geheel belangeloos inzetten voor hun medemens met een hulpvraag.

Ilse van de Kraats | Secretaris

Mijn naam is Ilse van de Kraats, ik ben 28 lentes jong en ik ben geboren en getogen in Veenendaal (een echte “Veense” dus). In het dagelijks leven werk ik als advocaat in het familierecht en daarnaast vervul ik met veel plezier de functie van secretaris binnen het bestuur van Netwerk voor Jou. Wat voor mij Netwerk voor Jou en daarmee ook mijn bestuursfunctie zo mooi maakt, is dat bij Netwerk voor Jou vrijwilligerswerk haalbaar en leuk wordt voor iedereen die zich wil inzetten voor een ander. Het is prachtig om te zien dat kwetsbare Veenendalers worden geholpen en dat vrijwilligers die deze hulp bieden daar ook zo van genieten en daarbij hun talenten kunnen inzetten op een manier die bij hen past. Het is voor mij een eer om aan dit alles als bestuurslid mijn steentje te mogen bijdragen.

Peter Meijer | Penningmeester

Mijn naam is Peter Meijer. Geboren in Amsterdam. Sinds 2007 woon ik in Veenendaal (na eerst ook 20 jaar in Ede te hebben gewoond). Ik ben getrouwd en heb 4 volwassen kinderen. In het dagelijks leven werk ik op een administratiekantoor in Woerden waar ik mij vooral bezig houdt met jaarrekeningen samenstellen en het verzorgen van fiscale aangiften.
In 2016 ben ik penningmeester geworden van Stichting Netwerk voor Jou. Ik vind het fijn om me vrijwillig in te kunnen zetten om de samenleving in Veenendaal een stukje mooier te maken. Dat is wat me in Netwerk voor Jou zo aantrekt: hulp en netwerk bieden aan kwetsbare inwoners van Veenendaal. Vooral ook jongeren bewust maken dat zij van betekenis zijn in deze samenleving.