Maatschappelijke stage

Je moet maatschappelijke stage lopen!! Dan zit je hier goed!! Via Stichting Netwerk voor Jou kun je makkelijk een leuke stageplaats vinden en zorgen we ervoor dat je goed begeleid wordt.

Waarom vinden wij van Netwerk voor Jou maatschappelijke stage zo belangrijk? Het is superfijn om iemand te helpen en hulpvragers zijn heel dankbaar voor de hulp die zij krijgen. Iets voor iemand betekenen kan al met een klein gebaar.

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

1. Stuur een mail naar info@netwerkvoorjou.nl met de volgende gegevens:

– Naam

– Leeftijd

– School en klas

2. Je ontvangt een mail met daarin een aantal stageplaatsen waaruit je kunt kiezen.

3. In de bijlage van de mail zit ook een overeenkomst. Hierin staan alle afspraken die Netwerk met Jou maakt voor we het stagetraject starten. Als je akkoord bent met deze overeenkomst kunnen wij je koppelen aan een stageplaats.

4. Je mailt ons terug met akkoord overeenkomst en een activiteit die je leuk lijkt. Dan we maken een afspraak voor een kennismaking met de stageplaats.

 

Wat kun je verwachten van Netwerk voor Jou?

– We gaan met je mee als je voor het eerst kennismaakt op de stageplaats.

– Je kunt ons altijd mailen/appen/bellen met vragen over je stage.

– We vullen de stageformulieren van school in.

– Eenmaal per maand is er op maandag van 17.30-19.30 uur een groeiplaats, waar we met elkaar ervaringen delen, papieren getekend kunnen worden, we samen eten en je andere leerlingen kunt ontmoeten. Je bent welkom om hierbij aan te sluiten. De uren mag je meerekenen als stage-uren.

 

We zouden het leuk vinden als jij samen met ons je maatschappelijke stage kunt afronden!