Praktische klussen / hulpvragen

HULPVRAAG INDIENEN
Heb je geen of weinig mensen om je heen die je kunnen helpen en heb je geen financiën om iemand in te huren? Dan kan je een praktische hulpvraag indienen bij Netwerk voor Jou. Dit mag je zelf doen maar natuurlijk kan ook een hulpverlener of persoonlijk begeleider de hulpvraag bij ons neerleggen. Stuur je vraag naar info@netwerkvoorjou.nl
Iedere donderdagochtend worden alle nieuwe ingekomen hulpvragen besproken en verdeeld in ons team. Daarna wordt er contact met je opgenomen voor een kennismaking.

We komen graag zelf kijken bij wat er gedaan moet worden en komen daarna samen met vrijwilligers helpen.

HELPEN BIJ EEN PRAKTISCHE KLUS

Lijkt het je leuk om af en toe te helpen bij een praktische klus? Je bent van harte welkom om mee te doen! We hebben een groepsapp waarin klussen worden gedeeld en waar je op kunt reageren. Meld je aan voor deze groep via: info@netwerkvoorjou.nl
Bij de klussen kan je denken aan: lamp ophangen, bed in elkaar zetten, helpen bij een verhuizing, een tuinklus, spullen naar de stort brengen, een laminaatvloer leggen, een muur sauzen etc.

Als je je via Netwerk voor Jou inzet krijg je er een gratis netwerk bij! We brengen je graag in contact met mensen, nodigen je uit voor bijvoorbeeld een avond samen met alle klussers en leggen verbindingen zodat ook jij je netwerk kan uitbreiden.