Personeelswijzigingen binnen Netwerk voor Jou

Lieve mensen,

Afgelopen maanden is er veel gebeurd binnen Netwerk voor Jou. We namen onder andere afscheid van twee mensen en we verwelkomden twee nieuwe mensen!

Wisseling coördinator project ‘Gastgezin voor een vluchteling’
Bijna een jaar hebben wij erg fijn samengewerkt met Madeleine Rodriguez. Door haar drukke baan lukt het haar helaas niet meer om haar werk te combineren met de functie van coördinator voor het project Gastgezin. Madeleine; enorm bedankt voor jouw inzet, goede tips, fijne gesprekken en gezelligheid. We gaan je missen! Veel succes met je werk!
Gelukkig is Riëtte Vonkeman bereid om het stokje van Madeleine over te nemen. Super fijn! Riëtte, van harte welkom en we hopen op een hele fijne en goede samenwerking!

Nieuwe cooördinator project ‘YourCube’
Zoals jullie hebben kunnen lezen is Netwerk voor Jou in september gestart met project ‘YourCube’. Met dit project wordt invulling gegeven aan de maatschappelijke diensttijd. Meer hierover kun je lezen op onze website. Marthe Stegenga is met veel enthousiasme begonnen als coördinator. Samen met Henrieke gaat zij de maatschappelijke diensttijd vormgeven in Veenendaal. Marthe; van harte welkom in ons team en veel succes bij je werk!

Lees meer over Riëtte en Marthe op onze website onder het kopje ‘Even voorstellen’!

Wisseling secretaris
Ook binnen het bestuur van Netwerk voor Jou is er iets gewijzigd. Ilse van de Kraats heeft met pijn in haar hart haar functie als secretaris neergelegd. Zij heeft een nieuwe, erg intensieve baan, waardoor zij haar werk niet meer kan combineren met haar functie als bestuurslid. Ilse heeft zich bijna 4 jaar lang ingezet voor Netwerk voor Jou. We gaan haar inzet en gezelligheid ontzettend missen! Ilse, bedankt voor wat je hebt betekend voor Netwerk voor Jou. We gaan je missen! Veel succes bij je nieuwe baan!
Willemien van Voorthuijsen, voorheen werkzaam als coördinator binnen Netwerk voor Jou, heeft het stokje van Ilse overgenomen. Welkom in het bestuur, Willemien!

Hieronder zie je Tineke, onze voorzitter, die Madeleine en Ilse bedankt voor hun inzet en Marthe die haar contract tekent. 🙂