Get Up & Enjoy

Een tof programma met verschillende activiteiten, workshops, bedrijfsbezoeken, iedere woensdag kickboks lessen en coaching, spelletjes en samen lunchen!


Ben jij tussen de 15 en 30 jaar?

Wil jij nieuwe mensen leren kennen op een centrale ontmoetingsplek midden in het centrum van Veenendaal gedurende 3 bijeenkomsten die wekelijks georganiseerd worden?
Wil jij meer leren over de maatschappij en over jezelf door met een groep jongeren gezamenlijk workshops, trainingen en uiteenlopende (sociale) activiteiten te doen?
Wil jij leren waar jouw kwaliteiten liggen en hoe jij deze in de toekomst of je (toekomstige) loopbaan optimaal kan inzetten?
Doe dan mee met Get up & Enjoy. Dit traject is voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar en die zoeken naar invulling van de dag en toekomst. We werken samen met HetWerktNu en Scoren voor je Toekomst. We gaan kickboksen en samen met jou een gameplan maken. Aan welke doelen wil jij werken? Wij helpen je mee om deze doelen te behalen en zijn daarbij tegelijk een veilige warme plek waar jij jezelf mag zijn. Welkom om gewoon eens te komen kijken of kennis te maken.

Maandag, woensdag en zaterdag | 10:00 tot 13:30 uur
Eigen keuze of je 1, 2, of 3 x per week deelneemt
Duur: 10 weken | Kosten: gratis | Incl lunch

“Get Up heeft mijn dag structuur gegeven, en doordat ik nu deel uitmaak van een groep voel ik mij niet meer eenzaam.”

Rebel (20 jaar)