Over ons

Visie

Netwerk voor Jou is een sociale onderneming die midden in de samenleving staat en die op een enthousiaste, persoonlijke, (pro)actieve wijze verbinding creëert in Veenendaal.

Missie

Wij inspireren en activeren jongeren en volwassenen om van betekenis te zijn voor kwetsbare mensen in Veenendaal. 

Bestuur

Linda Kok

Penningmeester

Annebeth
van Hardeveld

Secretaris

Ilse Marije
Sikkema

Voorzitter

Ambassadeurs

Yvo Meerssman

Graag zet ik me in om vanuit mijn kennis en netwerk de Stichting Netwerk voor Jou verder te laten groeien. De slogan ”Iedereen kan iets voor een ander betekenen”, spreekt me enorm aan.  Vanuit de Rabobank heb ik ervaring opgedaan in maatschappelijke projecten om kennis en kunde te koppelen aan mensen die in de samenleving minder kansen hebben gekregen. Juist mezelf nu nog veel breder in mogen inzetten als ambassadeur voor mensen die minder of geen middelen en/of netwerk hebben, geeft veel voldoening.
Een trotse ambassadeur!

Ik ben Pascale, en ben sinds 2021 ambassadeur van de Stichting Netwerk voor Jou. Ik ben met de stichting in aanraking gekomen nadat ik zelf een hulpvraag had. De drempel om hulp te vragen was erg hoog voor mij, maar wat ben ik blij geweest dat ik die drempel nam. Zij kwamen met een geweldig team mijn tuin weer “leefbaar” maken. Het enthousiasme van de vrijwilligers raakte mij, en zodoende ben ik in gesprek gegaan of ik misschien iets voor de stichting zou kunnen betekenen.

Pascale Cardinaels

Lilian Steensma

Rudin Nafouri

Jongeren
ambassadeurs

Eline
van Dam

Hoi allemaal, mijn naam is Eline van Dam. Sinds september 2022 mag ik mezelf jongerenambassadeur van Netwerk voor Jou noemen. Ik ben zelf een jongere en heb veel contact met andere jongeren. Vanuit deze ervaring hoop ik de waardevolle en leuke initiatieven van Netwerk voor Jou nog meer onder de aandacht van de Veense jeugd te brengen. Het enthousiaste team laat je namelijk ervaren dat iedereen op zijn of haar eigen manier een bijdrage kan leveren aan het welzijn van de medemens. Die ervaring gun ik iedereen, in het bijzonder alle jongeren. Goede dingen met en voor elkaar doen; daar worden we allemaal blij van!

Eline

Netwerk Voor Jou heeft een grote bijdrage geleverd in mijn deelname binnen de maatschappij. Door middel van vrijwilligerswerk en leuke activiteiten heb ik een fijne dag invulling gekregen die ik voorheen miste. Via Netwerk Voor Jou heb ik een netwerk op kunnen bouwen en nieuwe vriendschappen kunnen vormen. Er heerst een cultuur van gelijkheid en acceptatie voor iedereen. Als één van de jongerenambassadeurs wil ik hier een steentje aan bijdragen en het goede woord spreiden.

Patrick

Patrick de Kleuver

Desiree Mattheij

Ik ben in 2021 veel bij Netwerk Voor Jou geweest. Omdat ik op een gegeven moment wist dat ik iets anders wilde gaan doen dan de havo, hielp Netwerk voor jou mij met het vinden van een leuke en nuttige tijdsbesteding.
Ik heb hierdoor mijn MDT-certificaat behaald en leuke ervaringen opgedaan!
Nu ik aan mijn tweede studie jaar ben begonnen heb ik helaas niet veel tijd meer om veel vrijwilligerswerk te doen, gelukkig kan ik met deze functie betrokken blijven én ook iets betekenen voor de organisatie! Ik wil graag mensen helpen en oplossingen bedenken.

Desiree

Hoi! Ik ben Esther Prins! Vanuit de Betuwe kwam ik in Veenendaal te wonen. Doordat ik niet veel mensen in Veenendaal kende, sloot ik mij aan bij Netwerk voor Jou. Via Netwerk voor Jou heb ik meerdere mensen leren kennen. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt en heb een aantal jaar scouting leidinggeven gedaan. Hierdoor heb ik ook mijn MDT gehaald. Zelf hoop ik door middel van de initiatieven die Netwerk voor Jou doet, betrokken te blijven. Ook Hoop ik dat ik ze kan steunen door inzicht te geven van de jongere kant. Ik hoop dat we veel jongeren tot inspiratie mogen zijn en nog veel mensen mogen helpen!

Esther

Esther Prins

Mis niets!
Volg ons op
Insta en Tiktok