Voor organisaties

Wil jij Netwerk voor Jou steunen of inschakelen? Bekijk hier de mogelijkheden voor organisaties, fondsen, scholen en bedrijven, maatschappelijke organisaties en partners.

Voor fondsen

Stichting Netwerk voor Jou is er omdat er subsidies en fondsen zijn die gelden verdelen onder projecten die impact maken in de samenleving. Zonder financiën is het niet mogelijk om de huidige resultaten te behalen voor Netwerk voor Jou. Ieder jaar weer is het een uitdaging om onze projecten te financieren. Daarom zijn wij altijd op zoek naar fondsen die ons werk willen ondersteunen. Dit kan eenmalig of voor een langere periode.

Bent u geïnteresseerd in Netwerk voor Jou of in één van onze projecten? Wilt u hier meer informatie over of zou u graag een kop koffie drinken? Neem gerust contact met ons op!


Voor bedrijven

In Veenendaal is er eenzaamheid en armoede. Als je door onze stad rijdt is dat in eerste instantie niet direct heel zichtbaar. Netwerk voor Jou komt achter voordeuren bij mensen die hulp nodig hebben. Wij komen bij mensen in huis waar soms geen vloer ligt, geen bed is om te slapen, waar geen fornuis is om te koken en waar mensen zo erg in de schulden terecht zijn gekomen dat ze niet meer weten hoe het opgelost moet worden. Samen met groepjes jongeren komen wij helpen. Fantastisch om te doen! Door mee te doen ontdekken zij dat we elkaar nodig hebben en elkaar een stapje verder kunnen helpen.

Wil u deze beweging van jongeren in Veenendaal ondersteunen?


Voor scholen

Wij bieden leuke, laagdrempelige en leerzame programma’s, gastlessen en workshops aan voor scholen.  Deze programma’s zijn bedoeld voor studenten van het voortgezet onderwijs, MBO, HBO en de universiteit. Onze programma’s passen goed binnen vakken zoals maatschappijleer, burgerschap, godsdienst, sociale vakken en project/thema weken. Zo kunt u denken aan thema’s als eenzaamheid, je talenten ontdekken door het doen van vrijwilligerswerk of omgaan met verschillende doelgroepen uit onze stad. De inhoud van het programma kan aangepast worden aan de leerdoelen van uw klassen. Heeft u andere verzoeken of ideeën, maar staan die hier niet tussen? Vul het formulier onderaan deze pagina in en we nemen graag contact met u op.

Gastles

met eventueel een ervaringsdeskundige

Wij komen tijdens een les iets vertellen over hoe je in je eigen omgeving vanzelfsprekend iets kan betekenen voor een ander en hoe je op deze manier je talenten kan ontdekken. Wij geven deze lessen zelf. Er is een extra optie om een ervaringsdeskundige mee te nemen die zijn of haar verhaal wil delen in de klas. De thema’s van deze ervaringsdeskundigen zijn:

  • Kwetsbaar zijn
  • Opgroeien in armoede
  • Eenzaamheid

Kosten: € 85

Workshop

Tijdens een workshop komen we een gastles geven, laten we leerlingen met elkaar aan de slag gaan over een onderwerp en organiseren we daarna een kleine gezamenlijke actie waarbij we impact maken op de samenleving.

Kosten: € 150

Projectdag

We komen een gastles geven waarna de leerlingen in groepjes de stad in gaan om mensen te helpen en diverse doelgroepen te gaan ontmoeten. Denk hierbij aan het helpen van mensen die wat hulp of gezelligheid kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld door middel van een tuinklus of verhuizing iemand helpen. Een activiteit bij vluchtelingen, ouderen, mensen met een beperking, mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.

Kosten: € 10 per deelnemende leerling

MDT op school

Kosten: € 10 per deelnemende leerling

Voor maatschappelijke organisaties

De samenwerking met maatschappelijke partners in Veenendaal is voor ons erg belangrijk en waardevol. Netwerk voor Jou activeert jongeren om zich in te zetten voor een ander en om kennis te maken met doelgroepen die ze niet vanzelfsprekend tegen komen in hun leven. Dit kunnen wij alleen maar doen door samen te werken met u als maatschappelijke organisatie. Wij komen daarom ook heel graag van te voren langs om met u samen afspraken te maken over wat wij samen met de jongeren kunnen betekenen voor de doelgroep van uw organisatie. Het kan een activiteit zijn wat de doelgroep al regelmatig doet maar mag ook iets heel anders zijn. Vanuit Netwerk voor Jou is er altijd iemand aanwezig om de jongeren te begeleiden en om samen met hen de activiteit voor te bereiden.

Kent u Veenendalers die wij kunnen helpen? Kunnen wij groepsactiviteiten voor uw cliënten organiseren bij u op locatie? Heeft u ander idee voor een samenwerking? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Voor partners en sponsors

Wil jij Netwerk voor Jou steunen? Neem contact op voor de mogelijkheden.