MDT

*

* Netwerk voor Jou is MDT Proof

MDT is de afkorting van Maatschappelijke Diensttijd. Ontdek jouw talenten, zet je in voor een ander en ontmoet nieuwe mensen. In het MDT-traject gaan we samen met jou op zoek naar de juiste plek!

MDT Proof certificaat — Netwerk voor Jou

Info over het

MDT-traject

Bij Netwerk voor Jou kun je kiezen uit drie MDT trajecten.
Voor alle drie de trajecten geldt:

Gemiddeld 3 uur per week, maar het kan ook 8 keer een hele dag zijn.

"Ik heb geleerd om problemen op te lossen, door samenwerken en overleggen."
Antoni
Ouderenproject

MDT YourCube

Op basis van jouw kwaliteiten, interesses én beschikbare tijd maken we een traject op maat. Je kan zo breed denken als je zelf wilt. Van helpen bij vluchtelingen, activiteiten met ouderen, huiswerkmaatje van een basisschoolkind tot meelopen bij een bedrijf/ organisatie waar jouw interesse ligt of het organiseren van een eigen project. We maken graag kennis met jou en gaan met je in gesprek, welkom!

MDT Onderwijs

Mag jij onder schooltijd je eigen route uitstippelen? Misschien omdat je er goed voorstaat en je lessen mag skippen of omdat je een poosje bent uitgevallen maar wel leerplichtig bent? Dan is MDT een leuk traject! Samen met jou gaan we opzoek naar wat je wil leren en ontdekken en zoeken we de juiste plek. Meld je aan, dan nodigen we je uit om kennis te maken.

"Wat een fijne ervaring om buiten de 'basic' lessen om, veel kennis op te doen, die je ook nog eens verder helpen in je studiekeuze."
Nouhaila
MDT bij de Apotheek

MDT Missie

Leer Defensie kennen én ontmoet andere jongeren die zich willen ontwikkelen en inzetten tijdens dit uitdagende traject. Je gaat drie dagen op missie op een militaire kazerne waarbij je lichamelijk en mentaal wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen. Na deze toffe missie ga je je 40 uur inzetten voor de maatschappij in de vorm van vrijwilligerswerk. Kom je uit (de buurt van) Veenendaal dan kunnen wij je helpen en begeleiden in die 40 uur vrijwilligerswerk.

Check hier alle info voor aanmelden en data van de missie. Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de 40 uur vrijwilligerswerk.

Mis niets!
Volg ons op
Insta en Tiktok