Wie wij zijn

Netwerk
voor Jou

Netwerk voor Jou staat voor netwerk zijn in Veenendaal voor jongeren die mee willen doen, vrienden willen maken, activiteiten of vrijwilligerswerk zoeken die bij hen passen. Netwerk voor Jou is een netwerk voor mensen die niemand hebben om op terug te kunnen vallen, eenzaam zijn, voor mensen die in armoede leven. Netwerk voor Jou brengt werelden bij elkaar en staat voor een Veenendaal waarin we in harmonie samenleven, ongeacht cultuur, religie of leeftijd. Een samenleving waarbij jongeren meedoen en zich kunnen ontwikkelen. Een samenleving waarbij het vanzelfsprekend is dat we naar elkaar omzien.

Dit doen we

Netwerk voor Jou is een jongerenorganisatie in Veenendaal. Wij begeleiden jongeren (tussen de 12 en 30 jaar) in het vinden en doen van leuk en laagdrempelig vrijwilligerswerk. Dit kan in een groep maar ook individueel. Samen iemand helpen die hulp nodig heeft, een kind helpen met huiswerk maken, maatje zijn, meelopen bij een bedrijf om je te oriënteren op je toekomst, in een groep opzoek gaan naar wat jou zingeving brengt. Wat Netwerk voor Jou uniek maakt is dat wij persoonlijk met jou op zoek gaan naar wat nu bij je past. Is individueel vrijwilligerswerk doen nog een brug te ver dan kan je altijd aanhaken bij onze activiteiten en jongerenavonden. Wij geloven dat iedereen kan meedoen!

Ons team

Henrieke
Segers

Favoriete film: Outlander

Guilty pleasure: Als ik net voor het eten boodschappen doe koop ik vaak een Dove Caramel reep. Té verleidelijk om te laten liggen.

Je kan mij tegenkomen bij: het schoolplein van mijn kinderen, bij de ledenraad van de Rabobank, BNI-businessclub, netwerkbijeenkomsten, bij alle vrolijke evenementen in het centrum van Veenendaal.

Dit vind ik leuk aan mijn werk: ik hou van mensen, hun diverse levens en verhalen. Het is zó tof om via Netwerk voor Jou hele verschillende mensen met elkaar in contact te brengen. Dit werk laat mij steeds weer zien dat we elkaar nodig hebben, dat we allemaal iets kunnen betekenen voor een ander en daar zelf veel van leren.

Jolanda
van Ewijk

Favoriete film: The Green mile

Quilty pleasure: speculaasje dopen in het melkschuim van cappuccino

Je kan me tegen komen bij: Bij de school van mijn kinderen, bij de kerk, een leuke netwerk bijeenkomst in Veenendaal of gewoon gezellig in het centrum.

Dit vind ik leuk aan mijn werk: Ik houd ervan om allerlei verschillende mensen te ontmoeten en hen in verbindingen te brengen met elkaar. Het meest blij word ik ervan om het beste in mensen naar boven te halen. Het is echt zo….Iedereen is ergens goed in! 💛

Marthe
Stegenga

Favoriete film: Encanto

Guilty pleasure: Keihard meezingen met muziek in de auto of thuis.

Je kan mij tegenkomen bij: Sportschool, in de kerk, theater, school van de kids, het CLV en bij netwerkbijeenkomsten.

Dit vind ik leuk aan mijn werk: Verbindingen leggen tussen organisaties en mensen. Kansen zien en samen bouwen aan deze mooie plek voor jongeren in Veenendaal. Elke dag is anders in mijn werk bij Netwerk voor Jou!

Mourad
Marbouh

Favoriete film: Shutter Island

Guilty pleasure: Dagelijks lekker op sportieve schoenen lopen met een zachte zool.

Je kan mij tegenkomen bij: elke willekeurige voetbalevenement of ouderwets straatvoetbal.

Dit vind ik leuk aan mijn werk: Jongeren motiveren om aan hun doelen te werken. Ik ben dan als jongerenwerker een springplank om een jongere verder te helpen.

Mounia
Bocatan

Favoriete film: Hachi

Guilty pleasure: Funda afstruinen naar de mooiste huizen en appartementen.

Je kan mij tegenkomen in: de winkelstraat want ik hou van winkelen!

Dit vind ik leuk aan mijn werk: samen met jongeren in contact te zijn en de jongeren te zien groeien.

Karin
Bos

Favoriete film: The age of adaline 

Guilty pleasure: K3 muziek 

Je kan mij tegenkomen bij: alles waar eten te vinden is. 

Dit vind ik leuk aan mijn werk: van betekenis zijn voor anderen.

Anne-Ruth
Geerestein

Favoriete film: Intouchables

Guilty pleasure: ziekenhuisseries en programma’s kijken in mijn onesie.

Je kan mij tegenkomen bij: Crossfit gym of tapas restaurant.

Dit vind ik leuk aan mijn werk: Jongeren leren kennen om zo goed mogelijk bij hen aan te kunnen sluiten en te kunnen helpen bij hun ontwikkeling.

Luuk
Biersteker

Favoriete film: Peaky Blinders

Guilty pleasure: ‘s Avonds laat een kopje koffiedrinken.

Je kan mij tegenkomen bij: (Christelijke) events waar ik hobbymatig cameraman ben

Dit vind ik leuk aan mijn werk: Het midden in de samenleving staan, samen met enthousiaste jongeren mensen helpen

Evelien
Duim

Favoriete film: Grey’s Anatomy

Guilty pleasure: ‘s Avonds het lekkers wat eigenlijk voor mijn zoontje bedoeld is voor in zijn pauzes op school op te (vr)eten 🤣

Je kan mij tegenkomen bij: School, kerk, alle plekjes waar water is, favoriete plek van Veenendaal het stadsstrand. Zowel met m’n voeten lekker in het strand als op het terras, de markt voor mijn werk, netwerkbijeenkomsten in Veenendaal

Dit vind ik leuk aan mijn werk: De contacten zowel met de vrijwilligersorganisaties als de inwoners en hulpverleners uit Veenendaal. Dankbaar dat ik via de Hulplijn een schakel mag zijn in het groter geheel.
Door inwoners een luisterend oor te bieden het gevoel te geven dat ze gehoord worden en dat we met elkaar proberen net dat ene zetje in de rug te geven wat een inwoner op dat moment nodig heeft. Omzien naar elkaar, doen we samen!

Mis niets!
Volg ons op
Insta en Tiktok